Välkommen till Dragonslayer's konsol site

Denna sida är handlar om tv-spel. Främst xbox men även xbox360 och andra konsoller, som Nintendo WII och Playstation, här kan du få hjälp med att chippa eller modda din konsol. (observera att det inte heter x-box)

Klarar du inte av det ändå så chippar/flashar gärna jag den åt dig. Men jag är inte precis överförtjust i att reparera trasiga moderkort efter en misslyckad chippning.. men behövs det ställer jag upp.

 

Jag har nyss registrerat siten http://ixtreme.se som speciellt handlar om ixtreme och xbox 360

Du har väl inte missat att vi flashar xbox 360 med senaste iXtreme alla modeller  även Lite-on för 300:-

iXtreme LT+  flash tjocka Lite-on 300:-

iXtreme LT+  flash Benq 300:-

iXtreme LT flash Toshiba Samsung 300:-

iXtreme LT flash Hitachi LG 300:-

iXtreme LT slim 1000:-

 

JTAG hack:
XBReboot / Freeboot inklusive flashning av DVD för 800:-

FreeBoot inclusive chip (cygnos 360 v2 rev B) och flashning av DVD för 1200:-

 

Jag höll tidigare till i Kristianstad men har nu flyttat till lilla Brösarp på Österlen i Tomelilla kommun. På dagarna arbetar jag i Tollarp. Så detta är bara min "kvälls-syssla".  Jag har hållt på med detta sedan 2003 så jag har stor erfarenhet. Vilket syns tydligt i mitt Forum. Jag lämnar alltid livstidsgaranti på mina arbeten.

 

Vi har strukturerat om siten lite och använder nu BIGACE CMS så att det skall se lite snyggare ut och vara enklare att administrera.

Den gamla siten finns kvar på adressen http://dragonslayer.myftp.org ...om det är någon artikel som du tycker är speciellt intressant så kolla även i forumet för där finns oftast artiklen ännu utförligare.. skulle den inte finnas i forumet så kontakta mig så lägger jag upp det där.

 

Det finns fortfarande en hel del länkar som inte fungerar

Forumet och webshoppen finns på båda ställena men jag rekomenderar att du använder de som finns via www.dragonslayer.se

Tyvärr är det något strul med shopen ibland som gör att den inte sparar ordrar..  har du inte fått orderbekräftelse så har det inte fungerat  kontakta mig i sådana fall.